Menu

03.08. 2020–07.08. 2020
od 11:30 do 14:00 hodin
cena 109 

Pondělí 

Polévka: Zelná s klobásou

  1. Grilovaný kuřecí steak na kreolský způsob, rýže, salát
  2. Smažený květák s bramborami a tatarskou omáčkou

Úterý 

Polévka: Pórková

  1.  Závitek z vepřového masa, brambory na páře
  2. Rizoto s vínem, zeleninou, kořením a sýrem

Středa

Polévka: Rajčatová s rýží

  1. Vařené hovězí maso se zeleninou, brambory
  2. Žampionové placičky s tatarskou omáčkou, salát

Čtvrtek

Polévka: Hovězí vývar s kapáním

  1. Grilovaný vepřový steak na provensálský způsob, šťouchané brambory
  2. Bami – rýžové nudle se zeleninou, sázená vejce

  Dezert k menu

Pátek 

Polévka: Fazolová

  1. Rybí filé s omáčkou s provensálským kořením, brambory na páře, tatarská omáčka
  2. „Quiche“ – slaný koláč se špenátem, sýr, salát

Po celý týden:

a) Smažený kuřecí řízek, brambory na páře, tatarská omáčka

b) Salade  nicoise (salát s tuňákem, fazolové lusky, vejce, olivy, rajčata), pečivo

Informace o obsažených alergenech poskytne obsluha na vyžádání zákazníka.